Update

Welkom Remko!

User Image

Leestijd 2 minuten

Registeraccountant Remko Goeman MSc RA komt het team versterken! Per 1 maart is hij gestart als directeur/extern accountant bij 4you.

‘’Ik ben geboren in Delft en opgegroeid in Nootdorp. Momenteel woon ik samen met mijn vrouw (Kim) en mijn drie kinderen (Jelle, Sten en Gijs) in de mooie gemeente Wijk bij Duurstede. Na een Hbo-opleiding Bedrijfseconomie ben ik negentien jaar geleden als assistent accountant gestart bij EY in het Westland. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan bij wettelijke controles in de sectoren handel, tuinbouw en transport.

Na 8 jaar heb ik de stap gezet naar een kleiner kantoor met als doel mijn kennis te verbreden op gebied van administratieve dienstverlening (waaronder het samenstellen van jaarrekeningen) en fiscale- en juridische advisering. Aangezien de ‘audit’ toch bleef trekken heb ik mijzelf vanaf 2016 (bij Astrium) weer volledig gericht op de audit. Hierbij heb ik weer veel controle-ervaring opgedaan in de sectoren MKB, Stichtingen (commercieel en non-profit) en lokale overheid, waaronder gemeenten en diverse gemeenschappelijke regelingen.

Per 1 maart start ik bij 4you. De missie van 4you (‘een toonaangevende accountantsorganisatie willen zijn, door op ondernemende en inspirerende wijze van toegevoegde waarde te zijn voor klanten en het maatschappelijk verkeer’) sprak mij enorm aan. Daarnaast denk ik dat de kernwaarden, ‘vakmanschap’, ‘menselijke waardigheid’, ‘innovatie;’ en ‘inspiratie’ goed bij mij passen, waardoor de keuze voor dit mooie kantoor snel gemaakt was.

Ik kijk ernaar uit om, vanuit 4you, klanten met een innovatieve, creatieve en mensgerichte aanpak verder te helpen in de ontwikkeling van de bedrijfsvoering. Mijn toegevoegde waarde ligt daarnaast op het gebied van het écht (willen) begrijpen van de business en van daaruit, op basis van een gezamenlijke risicoanalyse, de diverse jaarrekeningcontroles op een efficiënte en data gedreven manier tot uitvoering te brengen’’, aldus Remko

Welkom Remko, we kijken uit naar een mooie tijd.

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.