Update

Welkom Remko!

Leestijd 2 minuten

Registeraccountant Remko Goeman MSc RA komt het team versterken! Per 1 maart is hij gestart als directeur/extern accountant bij 4you.

‘’Ik ben geboren in Delft en opgegroeid in Nootdorp. Momenteel woon ik samen met mijn vrouw (Kim) en mijn drie kinderen (Jelle, Sten en Gijs) in de mooie gemeente Wijk bij Duurstede. Na een Hbo-opleiding Bedrijfseconomie ben ik negentien jaar geleden als assistent accountant gestart bij EY in het Westland. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan bij wettelijke controles in de sectoren handel, tuinbouw en transport.

Na 8 jaar heb ik de stap gezet naar een kleiner kantoor met als doel mijn kennis te verbreden op gebied van administratieve dienstverlening (waaronder het samenstellen van jaarrekeningen) en fiscale- en juridische advisering. Aangezien de ‘audit’ toch bleef trekken heb ik mijzelf vanaf 2016 (bij Astrium) weer volledig gericht op de audit. Hierbij heb ik weer veel controle-ervaring opgedaan in de sectoren MKB, Stichtingen (commercieel en non-profit) en lokale overheid, waaronder gemeenten en diverse gemeenschappelijke regelingen.

Per 1 maart start ik bij 4you. De missie van 4you (‘een toonaangevende accountantsorganisatie willen zijn, door op ondernemende en inspirerende wijze van toegevoegde waarde te zijn voor klanten en het maatschappelijk verkeer’) sprak mij enorm aan. Daarnaast denk ik dat de kernwaarden, ‘vakmanschap’, ‘menselijke waardigheid’, ‘innovatie;’ en ‘inspiratie’ goed bij mij passen, waardoor de keuze voor dit mooie kantoor snel gemaakt was.

Ik kijk ernaar uit om, vanuit 4you, klanten met een innovatieve, creatieve en mensgerichte aanpak verder te helpen in de ontwikkeling van de bedrijfsvoering. Mijn toegevoegde waarde ligt daarnaast op het gebied van het écht (willen) begrijpen van de business en van daaruit, op basis van een gezamenlijke risicoanalyse, de diverse jaarrekeningcontroles op een efficiënte en data gedreven manier tot uitvoering te brengen’’, aldus Remko

Welkom Remko, we kijken uit naar een mooie tijd.

Update

Jouw maandelijkse 4you update: Juni 2022

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 2 minuten

Het einde van juni is alweer in zicht! De dagen vliegen voorbij. Waar veel mensen genieten van hun welverdiende vakantie, werken anderen nog even door. Heb je onze berichten op LinkedIn gemist? Dan geven we je graag een update overzicht over de afgelopen maand.

Lees meer
Update

Welkom Mahran & Arelys!

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Mahran AlTawil en ik kom uit Syrië. Momenteel woon ik in Delft, wat ik veel vind lijken op mijn stad in Syrië, Shahba. Ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool in Rotterdam, op het moment ben ik aan het afstuderen bij 4you accountancy & audit.

Lees meer