Advies

Huis op orde, kansen pakken en successen vieren

Advies

Elke onderneming heeft z’n eigen uitdagingen. Als het gaat om bedrijfsopvolging, vermogensplanning, digitalisering, optimalisatie van het HR-beleid of het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Wij hebben deze expertise in huis, of beschikbaar in ons netwerk.

Bij grote ondernemingen speelt vaak een andere bestuurlijke dynamiek. De agenda van bestuurders is veelomvattend en verschuift ook van accent.

Het gaat daarbij steeds meer over maatschappelijke waardecreatie, cultuur, stakeholdermanagement, digitale transformatie, cyber security en duurzaamheid. De dynamiek verandert naar geïntegreerd besturen, toezicht houden en verantwoording afleggen. Intern maar ook naar buiten toe. Wij vinden het een uitdaging om een wezenlijke bijdrage te leveren aan deze vraagstukken.

Echt verder helpen. We luisteren, adviseren en ondersteunen je bij de aansturing en groei van jouw organisatie.

Risk control framework

In het risk control framework legt het bestuur risico’s vast. En de bestuurlijke maatregelen om bestand te zijn tegen de risico’s en de bedreigingen die het succes van je onderneming in de weg staan.

Sturen met dashboards

Onze op maat gemaakte online dashboards geven je op basis van data- en risicoanalyses op elk gewenst moment inzicht in de kritische succesfactoren van je onderneming.

 

Datagedreven ondernemen

Digitaal ondernemen wordt steeds belangrijker. Bij 4you laten we data voor je werken. We geven je met gegevens uit je onderneming echte stuurinformatie. In 1 oogopslag zie je verbanden, trek je conclusies en kun je gericht actie ondernemen.

Onze diensten

Accountancy

4you geeft je helder inzicht in je financiën. En we begeleiden je naar gezond en toekomstgericht ondernemerschap. Wij zijn pas blij als jij nog succesvoller bent met je bedrijf. Jouw bedrijfscontinuïteit staat bij ons voorop.

Lees meer

Audit

Met onze controle van je financiële verantwoording weet je zeker dat je aan de wetten en regels voldoet. Maar een audit van 4you geeft vooral voorspellend inzicht in kritische succesfactoren. In stappen die je onderneming vooruit kan zetten.

Lees meer

Advies

We luisteren, adviseren en ondersteunen je bij de aansturing en groei van je onderneming. Zo helpen we je graag ambities en dromen waarmaken. Onze digitale tools geven richting aan jouw bedrijfssucces.

Lees meer
keyboard_arrow_up