Advies

Huis op orde, kansen pakken en succes vieren

Advies

Elke onderneming kent uitdagingen in de dagelijkse praktijk. En tegelijk kijkt u naar morgen. Of dat nu concrete vragen zijn of toekomstdromen. Over bedrijfsopvolging, vermogensplanning, digitalisering, optimalisatie van je HR-beleid of bedrijfsprocessen bijvoorbeeld. Of de vraag of het nu een goede tijd is om te investeren? Bij 4you vind je adviseurs met verstand van zaken over de meest uiteenlopende ondernemersvraagstukken. We helpen je bij alle zakelijke en financiële beslissingen je moet en ook kan maken.

“Altijd fijn om samen te sparren”

Bert Dijkhuizen

We luisteren, adviseren en ondersteunen je bij de aansturing en groei van je onderneming. We hebben daarvoor expertise in huis, of beschikbaar in ons netwerk. Zo helpen we je met alles waar je wakker van ligt, en dromen waarmaken.

“Verantwoording: ook naar buiten toe”

Hans Eenhoorn

Bedrijfsadvies gaat steeds meer over maatschappelijke waardecreatie. Over cultuur, digitale transformatie, cyber security en duurzaamheid. We vinden het een uitdaging om je bij deze vraagstukken te begeleiden.

Wil je meer weten over 4you accountancy?

 

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.

Risk control framework

In het risk control framework legt het bestuur risico’s vast. En de bestuurlijke maatregelen om bestand te zijn tegen de risico’s en de bedreigingen die het succes van je onderneming in de weg staan.

Sturen met dashboards

Onze op maat gemaakte online dashboards geven je op basis van data- en risicoanalyses op elk gewenst moment inzicht in de kritische succesfactoren van je onderneming. Dat helpt slim en toekomstgericht sturen.

Datagedreven ondernemen

Digitaal ondernemen wordt steeds belangrijker. Bij 4you laten we data voor je werken. We geven je met gegevens uit je onderneming echte stuurinformatie. In 1 oogopslag zie je verbanden, trek je conclusies en kun je gericht actie ondernemen.

Waar kunnen we je mee helpen?