Advies

Huis op orde, kansen pakken en successen vieren

Advies

Elke onderneming heeft z’n eigen uitdagingen. Als het gaat om bedrijfsopvolging, vermogensplanning, digitalisering, optimalisatie van het HR-beleid of het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Wij hebben deze expertise in huis ofwel beschikbaar in ons netwerk.

Bij de grote onderneming speelt veelal een andere bestuurlijke dynamiek. De agenda van bestuurders is veelomvattend en ook van accent verschoven.

Het gaat daarbij steeds meer over maatschappelijke waardecreatie, cultuur, stakeholdermanagement, digitale transformatie, cyber security en duurzaamheid. De dynamiek verandert naar geïntegreerd besturen, toezicht houden en verantwoording afleggen, intern maar ook extern. Wij vinden het een uitdaging om een wezenlijke bijdrage te leveren aan deze vraagstukken.

Echt verder helpen. Wij luisteren, adviseren en ondersteunen de ondernemer bij de aansturing en groei van een organisatie.

Risk control framework

In het risk control framework legt het bestuur risico’s vast en de bestuurlijke maatregelen om bestand te zijn tegen risico’s en de bedreigingen die het succes van de onderneming in de weg staan.

Dashboards

Met behulp van de op maat gemaakte dashboards is de ondernemer in staat om op basis van data- en risicoanalyse inzicht te krijgen in de KPI’s van de onderneming.

 

Datagedreven besturing

Digitaal ondernemen wordt steeds belangrijker en zeker meerwaarde halen uit de eigen data. De data uit de organisatie wordt gebruikt om te analyseren om daar weer de business over te adviseren zodat data gedreven besturing mogelijk wordt.

Onze diensten

Accountancy

Als ondernemer wil je inzicht in je financiën. Wij brengen dit in kaart en bieden begeleiding ten dienste van jouw ondernemerschap. Wij gaan voor een ‘happy ondernemer!’

Lees meer

Audit

Wij controleren de jaarrekening of een andere financiële verantwoording van de onderneming en geven onze onafhankelijke mening hierover. Door middel van onze verklaring verschaffen wij zekerheid aan de gebruikers.

Lees meer

Advies

4you begeleidt jou in het realiseren van jouw ambities en dromen. Echt verder helpen. Wij luisteren, adviseren en ondersteunen de ondernemer bij de aansturing en groei van een organisatie.

Lees meer