Accountancy

Jaarrekeningen samenstellen

Accountancy

We stellen jaarrekeningen samen, verzorgen de belastingaangiften, deponeren publicatiestukken en nemen de salarisadministratie uit handen.

Een maatschappelijke tendens is de toenemende aandacht om te voldoen aan wet- en regelgeving. Dat betekent dat er ook meer aandacht moet zijn voor de kwaliteit van de financiële verslaggeving en voldoen aan de regels van de Belastingdienst en Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook onderwerpen als continuïteit, frauderisico en cyber security vragen dan aandacht. We volgen de ontwikkelingen en bespreken ze met je.

Onze dienstverlening is voor kleine én grote ondernemingen. Met innovatieve tools stellen we de financiële administratie online en real time beschikbaar. Dat doen we met op maat gemaakte dashboards die optimaal grip geven op de resultaten van je onderneming.

Je wilt natuurlijk succesvol zijn. Net als elke andere ondernemer. We dragen graag ons steentje bij aan jouw groei en succes. Daarom is het belangrijk om jouw doelstellingen te begrijpen. Communicatie is daarbij essentieel. Online maar ook in persoonlijk contact met ons. We zijn pas blij als jij een happy ondernemer bent.

Jaarrekening

De jaarrekening is de financiële verantwoording van je onderneming, met de administratie als basis.. Met de jaarrekening kun je gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. De samenstellingsverklaring is van waarde voor jouw onderneming en economisch verkeer.

Fiscale aangiften

Gedegen standpunten en besluiten over de optimale fiscale positie is ons vertrekpunt. Voldoen aan wet- en regelgeving is belangrijk, maar de fiscale regels optimaal gebruiken óók.

Stuurinformatie

Onze online en real time administratie en dashboards laten je op elk gewenst moment zien of je onderneming nog of koers ligt. Wat gaat goed? En waar kun of moet je bijsturen?

Onze diensten

Accountancy

Als ondernemer wil je inzicht in je financiën. Wij brengen dit in kaart en bieden begeleiding ten dienste van jouw ondernemerschap. Wij gaan voor een ‘happy ondernemer!’

Lees meer

Audit

Wij controleren de jaarrekening of een andere financiële verantwoording van de onderneming en geven onze onafhankelijke mening hierover. Door middel van onze verklaring verschaffen wij zekerheid aan de gebruikers.

Lees meer

Advies

4you begeleidt jou in het realiseren van jouw ambities en dromen. Echt verder helpen. Wij luisteren, adviseren en ondersteunen de ondernemer bij de aansturing en groei van een organisatie.

Lees meer