Accountancy

Jaarrekeningen samenstellen

Accountancy

We stellen jaarrekeningen samen, verzorgen de belastingaangiften, deponeren publicatiestukken en nemen de salarisadministratie uit handen.

Een maatschappelijke tendens is de toenemende aandacht om te voldoen aan wet- en regelgeving. Dat betekent dat er ook meer aandacht moet zijn voor de kwaliteit van de financiële verslaggeving en voldoen aan de regels van de Belastingdienst en Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook onderwerpen als continuïteit, frauderisico en cyber security vragen dan aandacht. We volgen de ontwikkelingen en bespreken ze met je.

Onze dienstverlening is voor kleine én grote ondernemingen. Met innovatieve tools stellen we de financiële administratie online en real time beschikbaar. Dat doen we met op maat gemaakte dashboards die optimaal grip geven op de resultaten van je onderneming.

Je wilt natuurlijk succesvol zijn. Net als elke andere ondernemer. We dragen graag ons steentje bij aan jouw groei en succes. Daarom is het belangrijk om jouw doelstellingen te begrijpen. Communicatie is daarbij essentieel. Online maar ook in persoonlijk contact met ons. We zijn pas blij als jij een happy ondernemer bent.

Jaarrekening

De jaarrekening is de financiële verantwoording van je onderneming, met de administratie als basis. Met de jaarrekening kun je gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. De samenstellingsverklaring is van waarde voor jouw onderneming en economisch verkeer.

Fiscale aangiften

Gedegen standpunten en besluiten over de optimale fiscale positie is ons vertrekpunt. Voldoen aan wet- en regelgeving is belangrijk, maar de fiscale regels optimaal gebruiken óók.

Stuurinformatie

Onze online en real time administratie en dashboards laten je op elk gewenst moment zien of je onderneming nog of koers ligt. Wat gaat goed? En waar kun of moet je bijsturen?

Onze diensten

Accountancy

4you geeft je helder inzicht in je financiën. En we begeleiden je naar gezond en toekomstgericht ondernemerschap. Wij zijn pas blij als jij nog succesvoller bent met je bedrijf. Jouw bedrijfscontinuïteit staat bij ons voorop.

Lees meer

Audit

Met onze controle van je financiële verantwoording weet je zeker dat je aan de wetten en regels voldoet. Maar een audit van 4you geeft vooral voorspellend inzicht in kritische succesfactoren. In stappen die je onderneming vooruit kan zetten.

Lees meer

Advies

We luisteren, adviseren en ondersteunen je bij de aansturing en groei van je onderneming. Zo helpen we je graag ambities en dromen waarmaken. Onze digitale tools geven richting aan jouw bedrijfssucces.

Lees meer