Accountancy

Het samenstellen van de jaarrekeningen

Accountancy

Diensten die wij vanuit de samenstellingspraktijk van 4you aanbieden zijn onder meer het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de fiscale aangiften, het deponeren van de publicatiestukken en het verzorgen van de salarisadministratie.

Een maatschappelijke tendens is de toenemende aandacht voor het voldoen aan wet- en regelgeving. Hierdoor moet er meer aandacht zijn voor de kwaliteit van de financiële verslaggeving en het voldoen aan de fiscale wetgeving. Ook onderwerpen als continuïteit, frauderisico en cyber security komen onder de aandacht. Wij volgen de ontwikkelingen en maken deze bespreekbaar.

Onze dienstverlening is voor kleine én grote ondernemingen. Met innovatieve tools stellen wij online en realtime de financiële administratie beschikbaar. Dit doen wij met behulp van op maat gemaakte dashboards. Op deze manier heeft de ondernemer grip en inzicht in de resultaten van de onderneming.

Iedere ondernemer wil succesvol zijn. Wij dragen graag ons steentje bij aan de groei en het succes van onze klanten. Het is daarom belangrijk om de doelstellingen van de ondernemer te begrijpen. Communicatie is daarbij essentieel, online maar ook het persoonlijk contact. Wij gaan voor een ‘happy ondernemer!’

Jaarrekening

De jaarrekening is de financiële verantwoording van een onderneming, waarbij administratie het fundament vormt. Op basis van de jaarrekening kunnen de gebruikers een weloverwogen beslissing nemen. De samenstellingsverklaring is van waarde voor de ondernemer en het economisch verkeer.

Fiscale aangiften

Gedegen standpunten en besluiten over de optimale fiscale positie is ons vertrekpunt. Het voldoen aan wet- en regelgeving is belangrijk, maar óók het optimaal gebruik maken van de fiscale regels.

Stuurinformatie

Onze online en realtime administratie en dashboards geven de mogelijkheid om stuurinformatie beschikbaar te stellen op ieder gewenst moment.

Onze diensten

Accountancy

Als ondernemer wil je inzicht in je financiën. Wij brengen dit in kaart en bieden begeleiding ten dienste van jouw ondernemerschap. Wij gaan voor een ‘happy ondernemer!’

Lees meer

Audit

Wij controleren de jaarrekening of een andere financiële verantwoording van de onderneming en geven onze onafhankelijke mening hierover. Door middel van onze verklaring verschaffen wij zekerheid aan de gebruikers.

Lees meer

Advies

4you begeleidt jou in het realiseren van jouw ambities en dromen. Echt verder helpen. Wij luisteren, adviseren en ondersteunen de ondernemer bij de aansturing en groei van een organisatie.

Lees meer