Accountancy

Verder kijken dan je jaarrekening

Accountancy

We stellen jaarrekeningen samen, verzorgen de belastingaangiften, deponeren publicatiestukken en nemen de salarisadministratie uit handen. Waarbij voldoen aan de wet- en regelgeving steeds belangrijker wordt. Dat betekent dat er ook meer aandacht moet zijn voor de kwaliteit van de financiële verslaggeving en voldoen aan de regels van de Belastingdienst en Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook onderwerpen als continuïteit, frauderisico en cyber security vragen dan aandacht. We volgen de ontwikkelingen en bespreken ze met je.

“We zijn er voor kleine én grote ondernemingen”

Annemiek van der Hout

Met innovatieve tools stellen we de financiële administratie online en real time beschikbaar. Dat doen we met op maat gemaakte dashboards. Voor optimaal grip op de resultaten van je onderneming.

“We zijn pas blij als jij happy bent”

Carine van Paasen

Je wilt natuurlijk succesvol zijn. Net als elke ondernemer. We dragen graag ons steentje bij aan jouw groei en succes. Communicatie is daarbij essentieel. Online maar ook in persoonlijk contact met ons.

Wil je meer weten over 4you accountancy?

 

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.

Jaarrekening

De jaarrekening is de financiële verantwoording van je onderneming, met de administratie als basis. Met de jaarrekening kun je gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. De samenstellingsverklaring is van waarde voor jouw onderneming en economisch verkeer.

Fiscale aangiften

Gedegen standpunten en besluiten over de optimale fiscale positie is ons vertrekpunt. Voldoen aan wet- en regelgeving is belangrijk, maar de fiscale regels optimaal gebruiken óók.

Stuurinformatie

Onze online en real time administratie en dashboards laten je op elk gewenst moment zien of je onderneming nog of koers ligt. Wat gaat goed? En waar kun of moet je bijsturen?

Waar kunnen we je mee helpen?