Over 4you accountancy

We werken nú aan de toekomst van ons vak

Samen delen we de liefde voor accountancy

We zijn enthousiaste en hoogopgeleide professionals. Met verschillende leeftijden, achtergronden en expertises. We leveren vakwerk, zijn ondernemend, innovatief én maken plezier. Onze kracht ligt in het maken van verbinding. We weten wat er speelt en kan gaan spelen in accountancy. Wat anders, beter en vaak al slimmer kan. Daarover gaan we altijd het gesprek aan met onze klanten. Dat maakt ons een op-en-top sparringpartner voor elke ondernemer. Zo helpen we ook jou gezond en toekomstgericht ondernemen. Vandaag en morgen.

Maak kennis met het team van 4you

Amii Zwetsloot

Assistent accountant

Annemiek van der Hout AA

Accountant

Axel Berendse LLB RB

Belastingadviseur

Carine van Paasen

Assistent accountant

Cas Harte

Assistent accountant

Drs. Antoinette Dijkhuizen RA

Accountant

Drs. Bert Dijkhuizen RC

Registercontroller

Erik Westerhof

Accountant

Hier gaan en staan we voor

Vakmanschap

Menselijke waardigheid

Innovatie

Inspiratie

Onze ambitie

Ons karakter maakt het verschil, wij houden van sfeer. Gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen en veiligheid vinden we essentieel. Dit stralen we uit naar onze klanten en naar elkaar. Werken voor het hoogst haalbare, vooruitstrevend zijn en ambitie hebben, zijn bij 4you belangrijke begrippen.

Wij gaan áltijd op zoek naar de toegevoegde waarde voor de klant. Dat doen wij door te innoveren en te inspireren, maar ook door simpelweg de beroeps- en verslaggevingsregels uit te leggen. Daarnaast delen wij onze visie op de maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor de beheersing en besturing van een organisatie.

Ondernemen vraagt steeds meer kennis en aandacht over de toepassing van digitale technologie. We hebben een volledig digitaal kantoor waarbij technologische innovatie als stevige rode draad door onze dienstverlening loopt.

Bij complexe vraagstukken kunnen we altijd een beroep doen op ons brede netwerk van professionals met specifieke kennis. Bij iedere opdracht kijken we op basis van klantbehoefte, benodigde (branche)kennis en persoonlijke connectie, welk vast team we voor de opdracht samenstellen. Kortom, we combineren ons vakmanschap met een gezonde dosis menselijkheid.

We zijn er voor jou

Als waardevolle gespreks- en vertrouwenspartner zien wij het als onze taak om jou te adviseren, te ondersteunen en ontzorgen. We houden je een spiegel voor als dat nodig is. Dit vraagt om lef en vertrouwen. We zijn betrokken en luisteren graag. Dat is de kracht van verbinding.

Blijven investeren in innovatie van ons beroep

We willen een toonaangevende accountantsorganisatie zijn. Door op een ondernemende en inspirerende manier van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en het maatschappelijk verkeer. Om toonaangevend te zijn én te blijven, komt het aan op de combinatie van leiderschap en ondernemerschap.

Symboliek van het logo

Wij associëren het beeld van een onderneming met een boom die waardevolle vruchten voortbrengt. De groeiringen kenmerken de groei en het verhaal van een onderneming. De boom begint met een kleine stam, waarna deze uitgroeit tot een mooie volwassen boom. De groeiringen vertellen een verhaal. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal.

De kleur oranje staat voor vreugde, creativiteit, gevoel van warmte, succes, enthousiasme, vastberadenheid, aantrekkingskracht en stimulatie. Begrippen waarmee we ons verbonden voelen.

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.