Wij zijn 4you accountancy & audit

We werken nú aan
de toekomst van ons vak

Samen delen we de liefde voor accountancy

We zijn enthousiaste en hoogopgeleide professionals. Met verschillende leeftijden, achtergronden en expertises. We leveren vakwerk, zijn ondernemend, innovatief én maken plezier. Onze kracht ligt in het maken van verbinding. We weten wat er speelt en kan gaan spelen in accountancy. Wat anders, beter en vaak al slimmer kan. Daarover gaan we altijd het gesprek aan met onze klanten. Dat maakt ons een volwaardige sparringpartner voor de happy ondernemer. Zo helpen we ondernemers gezond en toekomstgericht ondernemen. Vandaag en morgen.

Het team

Peter van Rijn Msc RA

Accountant

Yvonne Swanborn

Salarisadministratie

Drs. Antoinette Dijkhuizen RA

Accountant

Hans Eenhoorn RA

Accountant

Remko Goeman Msc RA

Accountant

Niels van den Bergh

Assistent accountant

Drs. Bert Dijkhuizen RC

Registercontroller

Mark Punselie AA

Accountant

Annemiek van der Hout AA

Accountant

Marcel Dijkstra RA

Accountant

Carine van Paasen

Assistent accountant

Ron van Winden

Assistent accountant

Jelle Touwen

Assistent accountant

Marcel Vink RA

Accountant

Melanie van Os

Assistent accountant

Jeroen Lohman

Assistent accountant

Mirella Merbis

Allround medewerker

Kernwaarden

Vakmanschap

Menselijke waardigheid

Innovatie

Inspiratie

Waarom 4you?

Ons karakter maakt het verschil, wij houden van sfeer. Gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen en veiligheid vinden we essentieel. Dit stralen we uit naar onze klanten en naar elkaar. Werken voor het hoogst haalbare, vooruitstrevend zijn en ambitie hebben, zijn bij 4you belangrijke begrippen.

Wij gaan áltijd op zoek naar de toegevoegde waarde voor de klant. Dat doen wij door te innoveren en te inspireren, maar ook door simpelweg de beroeps- en verslaggevingsregels uit te leggen. Daarnaast delen wij onze visie op de maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor de beheersing en besturing van een organisatie.

Ondernemen vraagt steeds meer kennis en aandacht over de toepassing van digitale technologie. We hebben een volledig digitaal kantoor waarbij technologische innovatie als stevige rode draad door onze dienstverlening loopt.

Bij complexe vraagstukken kunnen we altijd een beroep doen op ons brede netwerk van professionals met specifieke kennis. Bij iedere opdracht kijken we op basis van klantbehoefte, benodigde (branche)kennis en persoonlijke connectie, welk vast team we voor de opdracht samenstellen. Kortom, we combineren ons vakmanschap met een gezonde dosis menselijkheid.

Onze toegevoegde waarde

We zijn er voor jou. Als waardevolle gespreks- en vertrouwenspartner zien wij het als onze taak om jou te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen. Indien nodig houden we een spiegel voor, dit vraagt om lef en vertrouwen. We zijn betrokken en luisteren graag. Dat is de kracht van verbinding.

Onze missie en visie

Missie
We willen een toonaangevende accountantsorganisatie zijn. Door op een ondernemende en inspirerende manier van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en het maatschappelijk verkeer.

Visie
Om toonaangevend te zijn én te blijven, komt het aan op de combinatie van leiderschap en ondernemerschap. We blijven investeren in de innovatie van ons beroep.

Symboliek van het logo

Wij associëren het beeld van een onderneming met een boom die waardevolle vruchten voortbrengt. De groeiringen kenmerken de groei en het verhaal van een onderneming. De boom begint met een kleine stam, waarna deze uitgroeit tot een mooie volwassen boom. De groeiringen vertellen een verhaal. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal.

De kleur oranje staat voor vreugde, creativiteit, gevoel van warmte, succes, enthousiasme, vastberadenheid, aantrekkingskracht en stimulatie. Begrippen waarmee we ons verbonden voelen.