Wij zijn 4you accountancy & audit

Onze mensen maken
ons tot wie we zijn

Onze mensen maken ons tot wie we zijn, een hecht team van accountants en adviseurs

Het team van 4you bestaat uit enthousiaste en hoogopgeleide professionals met verschillende leeftijden, achtergronden en expertises. Wij zijn dynamisch en ondernemend. Onze kracht is het maken van verbindingen, het gesprek aangaan met de ‘happy’ ondernemer. Door onze grote betrokkenheid bij de klant weten we wat er speelt en kunnen we als volwaardig sparringpartner gezien worden.

Vakwerk leveren, innovatief bezig zijn, inspireren en plezier maken; dat is wat ons drijft. Gezamenlijk delen wij de liefde voor het vak.

Het team

Peter van Rijn Msc RA

Accountant

Yvonne Swanborn

Salarisadministratie

Drs. Antoinette Dijkhuizen RA

Accountant

Hans Eenhoorn RA

Accountant

Sheila van der Steen

Marketing & Communicatie

Jerry van der Ziel

Adviseur

Remko Goeman Msc RA

Accountant

Niels van den Bergh

Assistent accountant

Drs. Bert Dijkhuizen RC

Registercontroller

Mark Punselie AA

Accountant

Annemiek van der Hout AA

Accountant

Marcel Dijkstra RA

Accountant

Carine van Paasen

Assistent accountant

Ron van Winden

Assistent accountant

Jelle Touwen

Assistent accountant

Marcel Vink RA

Accountant

Mahran Altawil

Risicomanagement

Melanie van Os

Assistent accountant

Lina Tofan

Assistent accountant

Arelys Tromp

Assistent accountant

Jeroen Lohman

Assistent accountant

Mirella Merbis

Allround medewerker

Jaber Aldahouk

Assistent accountant

Kernwaarden

Vakmanschap

Menselijke waardigheid

Innovatie

Inspiratie

Waarom 4you?

Ons karakter maakt het verschil, wij houden van sfeer. Gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen en veiligheid vinden wij essentieel. Dit stralen wij uit naar onze klanten en naar elkaar. Werken voor het hoogst haalbare, vooruitstrevend zijn en ambitie hebben, zijn bij 4you belangrijke begrippen.

Wij gaan áltijd op zoek naar de toegevoegde waarde voor de klant. Dat doen wij door te innoveren en te inspireren, maar ook door simpelweg de beroeps- en verslaggevingsregels uit te leggen. Daarnaast delen wij onze visie op de maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor de beheersing en besturing van een organisatie.

Ondernemen vraagt steeds meer kennis en aandacht op de toepassing van digitale technologie. Wij hebben een volledig digitaal kantoor waarbij we de expertise toepassen in de dienstverlening aan onze klanten. Door ons brede netwerk van professionals met specifieke kennis kunnen wij bij complexe vraagstukken een beroep op hen doen. Bij iedere opdracht bekijken we op basis van klantbehoefte, benodigde (branche-)kennis en persoonlijke connectie, welk vast team wij voor de opdracht formeren. Kortom, wij combineren ons vakmanschap met een gezonde dosis menselijkheid.

Onze toegevoegde waarde

Wij zijn er voor jou. Als waardevolle gespreks- en vertrouwenspartner zien wij het als onze taak om jou te adviseren, te ondersteunen en te ontlasten. Indien nodig houden wij een spiegel voor, dit vraagt om lef en vertrouwen. Wij zijn betrokken en luisteren graag. Dat is de kracht van verbinding.

Onze missie en visie

Missie
Wij willen een toonaangevende accountantsorganisatie zijn, door op ondernemende en inspirerende wijze van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en het maatschappelijk verkeer.

Visie
Om toonaangevend te zijn én te blijven, komt het aan op de combinatie van leiderschap en ondernemerschap. We blijven investeren in de innovatie van ons beroep.

Betekenis van het logo

Wij associëren het beeld van een onderneming met een boom die waardevolle vruchten voortbrengt. De groeiringen kenmerken de groei en het verhaal van een onderneming. De boom begint met een kleine stam, waarna deze uitgroeit tot een mooie volwassen boom. Door middel van de groeiringen wordt er een verhaal verteld. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

De kleur oranje staat voor vreugde, creativiteit, gevoel van warmte, succes, enthousiasme, vastberadenheid, aantrekkingskracht en stimulatie. Begrippen waar 4you zich mee verbonden voelt.