Audit

Zekerheid bij financiële verantwoording

Audit

In de auditpraktijk controleren we of de jaarrekening van je onderneming jouw financiële situatie betrouwbaar weergeeft. We houden ons bij die controle aan de beroepsregels voor accountancy en toetsen ons werk aan de verslaggevingsregels. We geven in een audit ook aandacht aan risico’s op het gebied van fraude, integriteit, cyber security en bedrijfscontinuïteit. Je onderneemt tenslotte niet voor 1 dag. Je wilt over 5, 10, 20 jaar nog steeds gezond ondernemen.

“We geven je voorspellend inzicht”

Remko Goeman

Met onze controle van je financiële verantwoording weet je zeker dat je aan de wetten en regels voldoet. Maar een audit van 4you geeft vooral voorspellend inzicht in kritische succesfactoren. In stappen die je onderneming vooruit kan zetten.

“Bedrijfscontinuïteit staat voorop”

Peter van Rijn

Jouw bedrijfscontinuïteit staat in onze audit voorop. Daarom willen we je business echt begrijpen en is een risicoanalyse ons vertrekpunt bij een audit. Dat levert altijd waardevolle inzichten op.

Wil je meer weten over 4you accountancy?

 

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.

Audit aanpak

Een goede voorbereiding is het halve werk. We staan en gaan voor een datagedreven aanpak die aansluit op de gezamenlijke risicoanalyse. In een auditdraaiboek leggen we een strakke projectplanning en afspraken vast.

Digitalisatie voorop

Met het digitale platform ValidVision zetten we auditgegevens veel slimmer in. Met 1 druk op de knop krijg je voorspellend inzicht in bedrijfsrisico’s, kansen en human capital. In alle aspecten die bijdragen aan succesvol ondernemerschap.

Maatschappelijke ontwikkelingen

Ook jouw onderneming krijgt te maken met aspecten zoals integriteit, continuïteit, frauderisicofactoren en automatisering. We geven die onderwerpen dan ook zeker aandacht in de audit van een jaarrekening.

Waar kunnen we je mee helpen?