Audit

Zekerheid bij financiële verantwoordingen

Audit

In de auditpraktijk controleren we of de jaarrekening van je onderneming jouw financiële situatie betrouwbaar weergeeft. We houden ons bij die controle aan de beroepsregels voor accountancy en toetsen ons werk ook aan de verslaggevingsregels.

We geven in een audit ook aandacht aan risico’s op het gebied van fraude, integriteit, cyber security en bedrijfscontinuïteit. Je onderneemt tenslotte niet voor 1 dag. Je wilt over 5, 10, 20 jaar nog steeds gezond ondernemen. Jouw bedrijfscontinuïteit staat in onze audit voorop. Daarom willen we je business echt begrijpen en is een risicoanalyse ons vertrekpunt bij een audit. Dat levert altijd waardevolle inzichten op.

Audit aanpak

We staan en gaan voor een datagedreven aanpak die aansluit op de gezamenlijke risicoanalyse. In een auditdraaiboek leggen we een strakke projectplanning en afspraken vast. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Digitalisatie voorop

Met het digitale platform ValidVision zetten we auditgegevens veel slimmer in. Met 1 druk op de knop krijg je voorspellend inzicht in bedrijfsrisico’s, kansen en human capital. In alle aspecten die bijdragen aan succesvol ondernemerschap

 

Maatschappelijke ontwikkelingen

Ook jouw onderneming krijgt te maken met aspecten zoals integriteit, continuïteit, frauderisicofactoren en automatisering. We geven die onderwerpen dan ook zeker aandacht in de audit van een jaarrekening.

Onze diensten

Accountancy

4you geeft je helder inzicht in je financiën. En we begeleiden je naar gezond en toekomstgericht ondernemerschap. Wij zijn pas blij als jij nog succesvoller bent met je bedrijf. Jouw bedrijfscontinuïteit staat bij ons voorop.

Lees meer

Audit

Met onze controle van je financiële verantwoording weet je zeker dat je aan de wetten en regels voldoet. Maar een audit van 4you geeft vooral voorspellend inzicht in kritische succesfactoren. In stappen die je onderneming vooruit kan zetten.

Lees meer

Advies

We luisteren, adviseren en ondersteunen je bij de aansturing en groei van je onderneming. Zo helpen we je graag ambities en dromen waarmaken. Onze digitale tools geven richting aan jouw bedrijfssucces.

Lees meer