Update

Welkom Mahran & Arelys!

User Image

Leestijd 2 minuten

We hebben bij een nieuwe stagiair bij 4you! Mahran, welkom in het team.  

‘’Mijn naam is Mahran AlTawil en ik kom uit Syrië. Momenteel woon ik in Delft, wat ik veel vind lijken op mijn stad in Syrië, Shahba. Ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool in Rotterdam, op het moment ben ik aan het afstuderen bij 4you accountancy & audit.

Samen met 4you ben ik onderzoek aan het doen naar een platform waarin het risicomanagement proces van MKB-ondernemingen digitaal zichtbaar gemaakt kan worden, met het uitgangspunt COSO-2017. Het onderzoek heb ik de benaming ‘Alt4you’ gegeven. Door de positieve interesse en goede ideeën voor het vraagstuk is mijn keuze gevallen op 4you accountancy & audit.

Wanneer er in het leven keuzes worden geminimaliseerd, moet men de rationele keuze maken. Je blijft op een plek waar je crimineel moet zijn of je verhuisd naar een plek waar kennis en energie op de juiste manier worden ingezet. Dat is wat ik heb gedaan toen ik naar Nederland vluchtte, en dat is precies wat er wordt gedaan bij risicomanagement, naar de toekomst kijken en preventieve maatregelen nemen. Om deze reden heb ik de passie en energie om samen met 4you deze digitale tool te ontwerpen. Zo kunnen we een duurzame toekomst voor mkb’ers en zzp’ers borgen, waarde toevoegen aan de maatschappij en een nieuw product in de markt brengen, aldus Mahran.’’

Naast Mahran hebben we nog een nieuwe medewerker! Arelys komt het team versterken als assistent accountant. Welkom!

‘’Mijn naam is Arelys Tromp en ik kom oorspronkelijk uit Aruba! In 2021 ben ik naar Nederland gekomen om mijn ambities en passies na te streven. Boekhouden is hier zeker één van! Sinds 2017 houd ik me bezig met diverse administratieve werkzaamheden, in 2019 heb ik mijn studie in Aruba afgerond en heb ik besloten om meer ervaring te gaan opbouwen bij een administratiekantoor.

Door een spontane actie (waarbij ik persoonlijk mijn cv kwam afgeven) heb ik de mogelijkheid gekregen om bij 4you accountancy te komen werken. Ik zal binnen het team de rol als assistent accountant gaan vervullen, ik kijk ernaar uit om de klanten te voorzien van kwalitatief werk en tevredenheid. Mijn ambitie is om in de toekomst anderen te gaan opleiden tot accountant! Met cijfers werken geeft mij áltijd plezier, aldus Arelys.”

Mahran en Arelys, we kijken uit naar een mooie tijd.

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.