Update

Jouw maandelijkse 4you update: Juni 2022

User Image

Leestijd 2 minuten

Het einde van juni is alweer in zicht! De dagen vliegen voorbij. Waar veel mensen genieten van hun welverdiende vakantie, werken anderen nog even door. Heb je onze berichten op LinkedIn gemist? Dan geven we je graag een update overzicht over de afgelopen maand.

Training presentatie vaardigheden
We zijn de maand begonnen met persoonlijke ontwikkeling! 10 juni hebben we een training presentatie vaardigheden gehad bij Creating Insights. Martine kennis heeft het team tijdens de training geleerd wat onder andere de kracht van non-verbale én verbale communicatie is, in zowel de online als de offline wereld. Hoe je op een natuurlijke en overtuigende wijze kan communiceren én heeft ze het team voorzien van persoonlijke tips en tricks! 30 juni zal de tweede helft van 4you dezelfde training volgen, we kijken ernaar uit!

Mahran geslaagd
Onze stagiair Mahran AlTawil is geslaagd (Finance & Control, Hogeschool Rotterdam) voor zijn afstudeeropdracht met een prachtige 8,3! 14 juni heeft hij zijn verdediging gedaan waar Antoinette Dijkhuizen bij aanwezig mocht zijn. Het was een positieve en mooie dag!

De afgelopen periode heeft hij zich gefocust op zijn onderzoek naar een platform waarin het risicomanagement proces van MKB-ondernemingen digitaal zichtbaar gemaakt kan worden, met het uitgangspunt COSO-2017. Zijn onderzoek heeft de benaming ‘Alt4you’ gekregen. Binnenkort komt er een blog online waar Mahran alles verteld over zijn periode bij 4you en zijn onderzoek. We kijken uit naar de toekomst, per juli zal Mahran ons team komen versterken. Welkom!

4you zomerborrel
Deze maand vond ook onze eerste officiële 4you zomerborrel plaats. Henk Langendijk was als gastspreker aanwezig en gaf een masterclass over o.a. het belang van de jaarrekening, de ontwikkelingen in de Nederlandse wet- en regelgeving ten aanzien van de jaarrekeningen en de problematieken bij accountantskantoor Accon AVM (voor zover zichtbaar in de jaarrekeningen van de afgelopen jaren). Tussen de masterclass door hebben we genoten van het prachtige weer en een heerlijk buffet van Karsten & Kuiper.

Het was een gezellige, intieme, inspirerende en leerzame middag. We hebben genoten, wat een succes! Dit was het startpunt van een jaarlijks terugkerend event! We kijken dan ook nu al uit naar de volgende editie medio juni 2023. Ben je er volgend jaar ook bij?

Volgende maand zullen wij onder andere een training gaan volgen m.b.t. teambuilding. Onwijs leuk! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Controller (24-40 uur)

||
Leestijd: 5 minuten
We zoeken bij 4you accountancy & audit een controller. Iemand die samen met ons verder wil bouwen aan gezamenlijk succes. Want dat is wat we doen. Elke dag weer. Op…
Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.