Nieuws

Rode Loper Amsterdam

User Image

Leestijd 1 minuten

Afgelopen vrijdag 11 februari vond er weer een inspirerende nieuwe editie van de ‘Rode Loper’ plaats in de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over (financiële) Ethiek en de Renaissance van de Fundamentele Beginselen.

Antoinette Dijkhuizen sprak in haar toespraak over ‘de Notabele van het dorp.’ Hierbij vroeg ze aan het publiek: ‘Met welke eerzaamheid behandel jij jouw klant? En hoe bouw jij aan het vertrouwen? Ben je benieuwd naar de volledige toespraak? Lees hem *hier*.

Iedereen bedankt voor de participatie en waardevolle bijdrage aan de dialoog. Margreeth KloppenburgKris DoumaPieter Asjes en Boudewijn de Bruin.

De volgende editie over “Onafhankelijkheid” zal plaatsvinden op vrijdag 11 maart van 16.00 tot 18.00. Ben je erbij?

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.