Accountants en adviseurs

Vertrouwen is
het mooiste dat we verdienen

Accountants en adviseurs

Vertrouwen is
het mooiste dat we verdienen

Bij 4you accountancy geven we je tot ver achter de komma inzicht in financiën. We stellen jaarrekeningen samen voor mkb’ers en controleren jaarrekeningen van grote ondernemingen. Dat bloedserieuze accountantswerk blijft vakwerk. Maar vraag je ons waar we echt in uitblinken? Dan helpen we je met gezond ondernemerschap. Nu en later. We geven advies over groeimogelijkheden en commercieel succes. We hebben er slimme datagestuurde middelen voor in huis. En ja, dan kunnen we de suggestie doen om eens een andere afslag te nemen. Spannend. Zeker. Maar altijd verhelderend en waardevol.

Waar kunnen we je mee helpen?

Lekker werken, mooi leven

Ons uitgangspunt is heel eenvoudig: gewoon lekker werken en een mooi leven. Minder vinken, meer vonken. Heb jij daar ook zin in? We bieden bij 4you een gezonde werkomgeving. En een klimaat waar lerend vermogen de kans krijgt in ons opleidingsprogramma Groei.

“Zo gaan we van vinken naar vonken”

Antoinette Dijkhuizen

Het beroep van accountant is nog nooit zo uitdagend geweest. Iedereen roept dat het anders moet. Bij 4you is innovatie al begonnen.

“Wij doen aan-delen”

Remko Goeman

Je hebt elkaar nodig om een doel te halen. Ondernemerschap is dan de basis. Bij 4you krijgt iedereen z’n aandeel. We delen alles uit.

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.

Wij hebben geen vacatures, wel plek voor aandurvers

Bij 4you ben je de toekomst vooruit

Het accountancyvak kan wel een tandje leuker en innovatiever. Vind je ook niet? Bij 4you leunen we niet achterover. We gáán alvast. Want we kunnen niet wachten. We willen niet wachten. Het is nú tijd voor de toekomst van ons vak. Ben je voor tegenzin of voorpret? Wil je niet vinken maar vonken?

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer