Nieuws

Rode Loper Amsterdam ‘structuurmodellen, toezicht en cultuur’

User Image

Leestijd 1 minuten

Afgelopen vrijdag 14 oktober vond er een nieuwe editie van de Rode Loper plaats in het Internationaal Theater Amsterdam (Leidseplein, Amsterdam). Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over structuurmodellen, toezicht en cultuur.

Het panel op het podium bestond uit Tanja Nagel (voorzitter bestuur DSI, commissaris), professor Jan Bouwens (Universiteit van Amsterdam), accountant en jurist Alexander Vissers en Chris Fonteijn (Kwartiermakers Toekomst Accountancysector).

Bedankt voor jullie waardevolle bijdrage aan de dialoog! Ook dank aan de deelnemers in de zaal voor hun aanwezigheid en participatie. Het was een mooie middag met een fijne afsluiting.

We kijken uit naar de volgende editie die plaats vindt op vrijdag 11 november van 16:00 – 18:00. Ben je erbij? Inschrijven kan gratis via de volgende link: https://lnkd.in/eRyidhFh

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.