Nieuws

Rode Loper Amsterdam ‘structuurmodellen, toezicht en cultuur’

Leestijd 1 minuten

Afgelopen vrijdag 14 oktober vond er een nieuwe editie van de Rode Loper plaats in het Internationaal Theater Amsterdam (Leidseplein, Amsterdam). Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over structuurmodellen, toezicht en cultuur.

Het panel op het podium bestond uit Tanja Nagel (voorzitter bestuur DSI, commissaris), professor Jan Bouwens (Universiteit van Amsterdam), accountant en jurist Alexander Vissers en Chris Fonteijn (Kwartiermakers Toekomst Accountancysector).

Bedankt voor jullie waardevolle bijdrage aan de dialoog! Ook dank aan de deelnemers in de zaal voor hun aanwezigheid en participatie. Het was een mooie middag met een fijne afsluiting.

We kijken uit naar de volgende editie die plaats vindt op vrijdag 11 november van 16:00 – 18:00. Ben je erbij? Inschrijven kan gratis via de volgende link: https://lnkd.in/eRyidhFh

Nieuws

Rode Loper Amsterdam: ”(regultarory) Veiligheid”

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen vrijdag 22 april vond er een inspirerende nieuwe editie van de Rode Loper plaats in het Internationaal Theater Amsterdam (Leidseplein, Amsterdam). Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over “(regulatory) veiligheid.”

Lees meer
Nieuws

Rode Loper Amsterdam

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 1 minuten

Afgelopen vrijdag 11 februari vond er weer een inspirerende nieuwe editie van de ‘Rode Loper’ plaats in de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen.

Lees meer
keyboard_arrow_up