Nieuws

Rode Loper Amsterdam

Leestijd 1 minuten

Vrijdag 5 november 2021 vond er weer een inspirerende nieuwe editie van de ‘Rode Loper’ plaats in de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over het hoofdthema c.q. de powerdriehoek van deze editie: #leiderschap#ondernemerschap en #intimiteit.

Het was voelbaar dat er tijdens de Rode Loper een menselijke sfeer hing. Stephanie Hottenhuis sprak over leiderschap. ‘Het is nu, het is ik en het is wij.’ Hierbij is ‘wij’ iedereen. En ‘vertrouwen in de medemens’, was een mooie uitspraak van Pauline Van Der Meer Mohr.

Antoinette Dijkhuizen haalt in haar toespraak het boek van Roek Lips onder de aandacht, ‘Nieuwe Leiders?’ De trailer van dit boek draagt de titel “Wie kies je om te zijn?”. Die titel prikkelt, roept vragen op en is daarmee een mooie vraag geweest tijdens de dialoog. Ben je benieuwd naar de volledige toespraak? Lees hem *hier*.

Naast de hoofdthema’s hebben we óók afscheid genomen van Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)-voorzitter Marco van der Vegte.

Iedereen bedankt voor de participatie en waardevolle bijdrage aan de dialoog. Pauline Van Der Meer MohrStephanie HottenhuisLinda HobbeltRob Bergmans en Hanzo van Beusekom.

 

Nieuws

Rode Loper Amsterdam: ”(regultarory) Veiligheid”

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen vrijdag 22 april vond er een inspirerende nieuwe editie van de Rode Loper plaats in het Internationaal Theater Amsterdam (Leidseplein, Amsterdam). Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over “(regulatory) veiligheid.”

Lees meer
Nieuws

Rode Loper Amsterdam

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Leestijd: 1 minuten

Afgelopen vrijdag 11 februari vond er weer een inspirerende nieuwe editie van de ‘Rode Loper’ plaats in de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen.

Lees meer
keyboard_arrow_up