Nieuws

Rode Loper Amsterdam

User Image

Leestijd 1 minuten

Vrijdag 5 november 2021 vond er weer een inspirerende nieuwe editie van de ‘Rode Loper’ plaats in de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Onder leiding van Endymion Struijs en Antoinette Dijkhuizen is er gesproken over het hoofdthema c.q. de powerdriehoek van deze editie: #leiderschap#ondernemerschap en #intimiteit.

Het was voelbaar dat er tijdens de Rode Loper een menselijke sfeer hing. Stephanie Hottenhuis sprak over leiderschap. ‘Het is nu, het is ik en het is wij.’ Hierbij is ‘wij’ iedereen. En ‘vertrouwen in de medemens’, was een mooie uitspraak van Pauline Van Der Meer Mohr.

Antoinette Dijkhuizen haalt in haar toespraak het boek van Roek Lips onder de aandacht, ‘Nieuwe Leiders?’ De trailer van dit boek draagt de titel “Wie kies je om te zijn?”. Die titel prikkelt, roept vragen op en is daarmee een mooie vraag geweest tijdens de dialoog. Ben je benieuwd naar de volledige toespraak? Lees hem *hier*.

Naast de hoofdthema’s hebben we óók afscheid genomen van Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)-voorzitter Marco van der Vegte.

Iedereen bedankt voor de participatie en waardevolle bijdrage aan de dialoog. Pauline Van Der Meer MohrStephanie HottenhuisLinda HobbeltRob Bergmans en Hanzo van Beusekom.

 

Actueel

Navalny

||
Leestijd: 3 minuten

Voor mij is de grote les, die je trouwens ook op het bedrijfsleven kunt plakken, dat leiderschap niet over macht gaat, maar over dienen – in het geval van Navalny het dienen van het volk.

Lees meer

Het leven leert je

||
Leestijd: 2 minuten

Naarmate je ouder wordt, veranderen je overtuigingen en normen en waarden. Ik vind het fascinerend. Je maakt keuzes die je eerder nooit zou maken. Jij verandert.

Lees meer

Talent ontwikkelen

||
Leestijd: 3 minuten

Als je werkomgeving inspirerend is, en er wordt gekeken en geluisterd naar wat jíj wilt ontwikkelen en wilt leren – misschien vind je een bepaalde klant heel interessant, of een bepaalde branche – dan kom je in een flow en wíl je meebouwen aan de organisatie.

Lees meer

Wil je meer weten over 4you?

Bel, mail of kom langs. We kijken uit naar je komst, de koffie staat klaar.