Wij hebben geen vacatures, wel plek voor

aandurvers

Bij 4you ben je de toekomst vooruit

We kunnen er kort over zijn: het accountancyvak kan wel een tandje leuker en innovatiever. Vind je ook niet? Bij 4you leunen we niet achterover. We gáán alvast. Want we kunnen niet wachten. We willen niet wachten. Het is nú tijd voor de toekomst van ons vak. Ben je voor tegenzin of voorpret? Wil je niet vinken maar vonken?

Kom! Je kunt vandaag al beginnen

We geven je 3 redenen om te starten bij 4you. Dan werken we meteen een paar knagende zaken in ons vak voor je weg.

Je hebt
geen tijd over
om te werken

Hier krijg je alle ruimte 4you

We dagen je uit voor meer plezier in je werk en eigen ondernemerschap. Dan hebben we het niet over een baan. Je bent tenslotte niet wat je doet. Jij leeft je mooiste leven. En we snappen dat je goed voor jezelf en mensen om je heen moet zorgen.

Daarom vul je bij 4you je eigen plek in. En krijg je alle ruimte voor ontwikkeling. Persoonlijk en vaktechnisch, in de volle breedte van accountancy. Of je nu kennis wilt maken met het vak, innovatie wilt aanjagen, aanslaat op riskmanagement of je AA-titel wilt halen. Bij 4you vind je alle ruimte.

Hier jagen we digitalisering aan

Veel werk kunnen computers beter doen. Vaak sneller ook. Sterker nog, digitalisering brengt ons naar de next level in accountancy. Belangrijk, bij regeldruk die steeds hoger wordt. Terwijl we niets liever doen dan klanten helpen succesvol ondernemen en groeien.

Bij 4you zetten we data met het innovatieve platform ValidVision veel slimmer in. Zo wordt een audit meer dan alleen een verplichte check op wetten en regels. We geven voorspellend helder inzicht in bedrijfsrisico’s en kansen. Dat levert altijd waardevolle gesprekken op.

Mij niet
bellen, ben aan
’t vinken!

Bij ons
werk je niet
op een eiland

4you is van iedereen, dus ook van jou

Bij 4you mag je rekenen op zulk leuk werk, dat je verrast bent dat je ervoor betaald krijgt. Ja, je krijgt je een mooi salaris, vakantiedagen en uitstekende flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar plezier maken en duurzaam ondernemen gaan boven een dikke auto rijden. De enorme bak ervaring van collega’s brengt je sowieso verder.

In een gezond ecosysteem krijgt iedereen z’n aandeel. Zo werkt dat in de natuur. En ook bij 4you is niet alles alleen voor Bassie. Onze winstdeling is in onze branche dan ook revolutionair te noemen. Iedereen deelt mee in het succes van 4you. Jij ook.

Laat jezelf kennen

Ben je een aandurver, aanzetter, aanpakker, aanjager, aantikker, aanbidder of aansluiter? Dan leren we je graag kennen. We hebben geen standaard profielen of eisenlijstje. Wel plek voor iedere accountant die aanslaat op de uitdaging om samen met ons werk te maken van de toekomst van accountancy. Nu. Durf jij het aan?

We nemen binnen 2 weken contact met je op om te praten over jouw plek bij 4you accountancy in de regio Delft, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Als we accountancy nu niet veranderen, blijft alles bij het oude

Antoinette Dijkhuizen
4you accountancy
aanjager

[contact-form-7 id=”934″]

Of bel ons op 085 4881900